Langes

Om

Välkommen! Kul att du hittade hit!

Vår fysiska butik ligger mitt i det mörka, vackra Småland. En vacker idyll bara några mil från Älmhult, IKEALAND. Butiken startade för 63 år sedan och nu arbetar tre generationer i butiken. Ett familjeföretag med stort hjärta för kvalitet till bra pris, personlig service och med näsa för det lilla extra. Här är det ständigt något nytt på gång!

Vi erbjuder våra kunder ett stort utbud märkeskläder på våra 1500 kvadratmeter. Här finns alltid något för alla tillfällen, till man som kvinna och ung som gammal.

Att tillmötesgå våra kunder och deras behov är A och O, därför startade vi denna e-butik. Vi har många långväga kunder och eftersom de inte har möjlighet att besöka oss fysiskt lika ofta som önskat så erbjuder vi ett mindre men naggande gott utbud på nätet.

I vår e-butik kommer det att hagla av fantastiska erbjudanden. Bäst erbjudande får du om du även är vår VIP-kund. Anmäl dig till vårt nyhetebrev på vår hemsida www.langes.se ,så blir du det! Följ oss gärna även på Facebook och Instagram.

Eftersom den personliga servicen är så viktig för oss, hoppas vi att du någon gång har möjlighet att besöka butiken. Mingla runt bland allt vackert mode, få tips på bra plagg som passar just dig, ta en kopp kaffe efter shoppingen och lämna butiken nöjd och belåten, förhoppningsvis med en tung kasse i handen...

Vi ses och trivs på Langes antingen i Virestad eller i cyberrymden.